woensdag, 29. oktober 2008 - 16:05

Vrouw uit Sittard vermist

Sittard

De politie is sinds vrijdag 3 oktober op zoek naar een jonge vrouw uit Sittard. 
Er is weinig bekend over haar.De vrouw verbleef sinds een aantal maanden in een woning aan de Parklaan in Sittard. In de omgeving van deze woning is ze ook voor het laatst gezien. Mensen kennen haar onder de naam Sanny maar haar ware identiteit is tot op dit moment niet bekend, meldt de politie.

Sanny is een blanke vrouw van ongeveer 1 meter 75. Ze is circa 20 jaar oud en heeft een slank postuur, lang donkerbruin tot zwart haar en bruine ogen. Ze heeft een opmerkelijke manier van lopen en maakt vaak een verwarde indruk. Ze spreekt Engels of Nederlands, soms zelfs met een Maastrichts accent. Bekend is dat ze buiten Sittard ook vaker in Maastricht kwam. 

De politie beschikt over informatie dat Sanny mogelijk ernstig ziek zou zijn. Ze zou daarvoor in behandeling zijn geweest in ziekenhuizen in Nederland en België en dringend medicatie nodig hebben. Op 22 oktober is zelfs een bericht binnengekomen waarin gesuggereerd werd dat ze zou zijn overleden. 

De politie is op zoek naar mensen die weten wie Sanny is, haar na vrijdag 3 oktober nog gezien hebben of weten waar ze nu is. Deze worden verzocht contact op te nemen de politie via telefoonnummer 0800-6070.
Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):