vrijdag, 17. april 2009 - 22:38

Cora de Fluiter schrijft boek over gewichtstoename

Exloo

Burgemeester Marco Out van de gemeente Borger-Odoorn heeft vrijdag het boek “SLIM- op uw juiste gewicht� van Cora de Fluiter in ontvangst genomen. Het boek kent als ondertitels ‘Waarom gewichtstoename niet alleen met eten te maken heeft’ en ‘Hoe u dit herkent en wat u er aan kunt doen’.

Cora de Fluiter is een orthomoleculair gewichtsconsulent en heeft onderzoek gedaan naar de oorzaken van gewichtstoename. Uit dit onderzoek bleek dat bij meer dan de helft van de mensen met gewichtstoename, deze veroorzaakt wordt door een lichamelijke oorzaak. Cora de Fluiter zet zich in voor een gezondere leefstijl. Een doel dat de gemeente Borger-Odoorn ook nastreeft door middel van een aantal projecten op het gebied van bewegen.

Het boek is zo opgezet dat de lezer, door stap voor stap de aanwijzingen op te volgen, er achter kan komen of er misschien een lichamelijke oorzaak voor zijn of haar gewichtstoename speelt. Is dit het geval, dan kan de lezer daarna door stap voor stap aanwijzingen te volgen, deze lichamelijke oorzaken aanpakken.
Provincie:
Tag(s):