woensdag, 10. juni 2009 - 9:55 Update: 22-09-2018 16:07

Mogelijk verband vermiste Serkan en brand in garagebedrijf

Utrecht

De politie onderzoekt of er enig verband is met de verdwijning van de 29-jarige Serkan Sonmez uit Almere en een brand bij autobedrijf Relax aan de Bramerijweg in Utrecht. Serkan vertrok op 8 april bij zijn vriendin in Winschoten. Het vermoeden bestaat dat hij een afspraak had bij autobedrijf Relax.

In de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 april woedde er een grote brand bij dit autobedrijf. De technische recherche ontdekte al gauw dat de brand is aangestoken, maar legde dan nog niet de link met de verdwijning van Serkan Sonmez. Dit gebeurde wel nadat zijn bezorgde familie vrijdag 10 april aangifte doet van zijn verdwijning. De politie startte direct een uitgebreid onderzoek in het pand.

De politie vermoedt dat Serkan het slachtoffer is geworden van een misdrijf. Wat Serkan precies is overkomen is voor de politie nog onduidelijk. Ook is nog onduidelijk wat zich heeft afgespeeld in het autobedrijf. Volgens de politie is het mogelijk dat de brand is gesticht om sporen uit te wissen. Het onderzoek is in volle gang.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: