zondag, 25. januari 2009 - 19:48

Snelste minilening van Nederland!

Amsterdam

[Advertorial] Naast kredietvormen zoals rood staan, doorlopend krediet, een creditcard en consumptief krediet is er nu ook een nieuwe manier om te lenen, namelijk het minikrediet.

Een minikrediet?
Laten we voor alle duidelijkheid de definitie even vermelden. Minikrediet (ook wel flitslening): een lening met een korte looptijd en lage leensom. De leensom bedraagt enkele tientallen tot honderden euro’s en de looptijd bedraagt doorgaans enkele weken tot een maand. De minilening kan via een SMS-berichtje of via internet worden aangevraagd.

Ferratum Nederland is sinds 1 juli 2007 actief en is het eerste en grootste bedrijf in Nederland dat op deze manier bedragen tot en met 500 euro aanbiedt. Ferratum opende haar deuren voor het eerst in Finland in 2005 en is sindsdien actief in 11 landen binnen de Europese Unie. Inmiddels hebben al meer dan 150.000 klanten gebruik gemaakt van deze snelle leenvorm.

Wat zijn de voordelen van een minikrediet?
- Binnen 10 minuten geld op de rekening
- Looptijd en kosten van tevoren bekend
- Via internet en mobiele telefoon aan te vragen

Een minikrediet biedt particulieren met een gezonde financiële huishouding op een snelle en handige manier ondersteuning aan kleine uitgaven. Een minikrediet kan bijvoorbeeld uitkomst bieden bij onverwachte kosten. Bestaande klanten kunnen al binnen tien minuten de lening op hun rekening ontvangen, nieuwe klanten binnen één werkdag.

Meer informatie over een minikrediet of zelf eens een aanvraag indienen? Kijk op www.ferratum.nl of RTL 4 teletekstpagina 782.
Categorie:
Tag(s):