maandag, 13. december 2010 - 10:09

Jim Bakkum en Bettina Holwerda stemacteurs in Alpha & Omega 3D

Jim Bakkum en Bettina Holwerda spreken de stemmen in van wolven Kate en Humprey in de Nederlandse versie van de 3D animatiefilm Alpha & Omega.

Bart Meijer, presentator van Het Klokhuis, spreekt de stem in van wolf Hutch. Volgende week komen de acteurs naar de studio om hun stemmen aan de wolven te verlenen.

Jim en Bettina speelden eerder samen in de musical Grease en vormen in het dagelijkse leven een stel. In Alpha & Omega zullen de twee wederom, als wolven, verliefd op elkaar worden.

Jim: “Ik vind het echt te gek om deze film in te spreken, wat ik er tot nu toe van gezien heb zag er al heel veelbelovend uit. Wat natuurlijk extra speciaal is, is dat ik het samen met Bettina ga doen. Wij doen alleen dingen samen die echt heel leuk zijn. Wij hebben tot nu toe veel stemmenwerk apart gedaan en dit is de eerste keer dat we dit samen doen.”

Bettina: “Ik vind het fantastisch dat ik gevraagd ben voor deze film! En dan zo'n mooie, grote 3D bioscoopfilm! Dat we een wolven-liefdeskoppel zijn is te gek! Helemaal omdat ik de stoerdere ben, ha- ha! Ik kan niet wachten om 'm op het witte doek te zien!”

Alpha & Omega gaat over de twee jonge wolven Kate en Humphrey. Ze worden gevangen genomen door parkwachters en ver van hun vertrouwde omgeving vandaan gehaald. Kate en Humphrey ontsnappen, maar staan er plots helemaal alleen voor en moeten overleven in de koude wildernis.

In de originele versie zijn de stemmen ingesproken door onder andere Hayden Panettiere en Christina Ricci, Justin Long en Dennis Hopper.

Alpha & Omega 3D draait vanaf woensdag 2 februari in de Nederlandse bioscopen.
Categorie:
Tag(s):