dinsdag, 9. november 2010 - 19:16

Medewerkers kindercentrum Regenboog winnen derde prijs!

Groningen

De pedagogisch medewerkers van kindercentrum Regenboog van SKSG Kinderopvang hebben de derde prijs gewonnen bij de verkiezing van leidsterteam van het jaar. Dit werd zaterdag 6 november bekend gemaakt tijdens de beurs KindVak in Den Bosch. Het kindercentrum heeft naast de mooie beker een speelgoedcheque van Little Tikes ter waarde van 1000 euro in de wacht gesleept!

Het team van kindercentrum Regenboog werd opgegeven door de oudercommissie, die een heel boekwerk instuurde met foto’s en informatie. De verkiezing werd georganiseerd door de redactie van het magazine ‘Ezeltje Prik’.

Van de 250 aangemelde kinderdagverblijven gingen er 15 door naar de finale. De finalisten werden uitgekozen door een vakjury, waarbij vooral gelet werd op teamspirit, communicatie met ouders, stabiliteit van het team en flexibiliteit.

Maandagochtend zorgde de oudercommissie van kindercentrum Regenboog nogmaals voor een verrassing door met spandoeken, met daarop felicitaties, de medewerkers op te wachten bij het kindercentrum.
Provincie:
Tag(s):