woensdag, 22. december 2010 - 11:36

Nog drie aanhoudingen na zware mishandeling

Veendam

De politie heeft dinsdag nog drie mannen aangehouden voor een zware mishandeling afgelopen zaterdagnacht in een horecagelegenheid op het Prins Hendrikplein in Veendam.

Gelijk na het incident werd al een 21-jarige man uit Muntendam aangehouden.

Een 18-jarige jongeman uit Veendam werd die nacht op grove wijze heeft mishandeld. Het incident begon eerst in een café op het Prins Hendrikplein. Zonder enige aanleiding werd de telefoon van het slachtoffer uit zijn hand geslagen en vervolgens kapot getrapt. Eenmaal buiten gekomen werd de Veendamse jongen door een groep personen in elkaar geslagen. Toen het slachtoffer op de grond terecht kwam, werd hij ook geschopt. De jongen was zodanig gewond dat hij zich onder doktersbehandeling moest stellen. Nog steeds ondervindt hij klachten van de mishandeling.

Camerabeelden en getuigenverklaringen hebben mede geleid tot de aanhouding van de andere drie verdachten. Alle drie mannen zijn afkomstig uit Veendam (24, 27 en 29 jaar). Ze zijn ingesloten voor nader onderzoek. De eerder aangehouden 21-jarige verdachte is inmiddels naar huis gestuurd. De politie zet het onderzoek voort.
Provincie:
Tag(s):