zondag, 29. mei 2011 - 21:06

Brandweer druk met branden in Midden-Limburg

De brandweer is zaterdag in Midden-limburg een aantal keren moet uitrukken voor een (uitslaande) brand. Zo brande in Weert een woning af, werd een Gamma filiaal in Echt getroffen door brand en brandde bij stichting Meru in Vlodrop een aantal units uit.

In Weert brande zaterdagavond rond 19.00 uur een leegstaande woning volledig uit. Hierbij raakte een brandweerman gewond, nadat hij over een slang struikelde.

Rond 21.00 uur ontving de brandweer in Echt een melding van een brand bij Gamma aan de Palmbrugweg. De brand werd ontdekt door voorbijgangers die rook uit het pand zagen komen en enkele explosies hoorden. De brandweer had het vuur hier snel onder controle.

Bij stichting MERU in Vlodrop brak zaterdagavond laat brand uit in drie units die gebruikt werden als was- en kookruimte. De mogelijke oorzaak van het ontstaan van de brand is een defecte motor van een koelinstallatie. De brandweer van Roermond heeft het vuur met drie blusvoertuigen bestreden. De units zijn volledig uitgebrand. Niemand raakte gewond.
Provincie:
Tag(s):