donderdag, 5. mei 2011 - 19:01

Vier gewonden na aanrijding nieuwe IJsselbrug

Zutphen

Bij een frontale aanrijding op de N348 bij Zutphen zijn in de nacht van woensdag op donderdag 5 mei vier mensen gewond geraakt.

De gewonden zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Een 20-jarige Zutphenaar raakte ernstig gewond.

Het ongeval gebeurde rond 00.15 uur. Een 20-jarige automobilist uit Zutphen reed op de N348, hij kwam vanuit de richting Brummen. Door onbekende oorzaak kwam hij ter hoogte van de Nieuwe IJsselbrug in de berm terecht waardoor hij vermoedelijk de controle over de auto verloor.

Hierdoor kwam de automobilist op de andere weghelft terecht en botste hij frontaal op een naderende tegenligger. De Zutphenaar raakte ernstig gewond. Zijn inzittende, een 21-jarige vrouw uit Zutphen, liep ook verwondingen op. De inzittenden van de auto die uit de richting van Zutphen kwam, een 42-jarige man en een 30-jarige vrouw, beiden uit Voorst, raakten ook gewond. De gewonden zijn door ambulances overgebracht naar het ziekenhuis.

Een traumahelikopter verleende ter plaatste medische bijstand.

De verkeersongevallendienst van de politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval. De nieuwe IJsselburg is enkele uren afgesloten geweest in verband met het onderzoek.
Provincie:
Tag(s):