dinsdag, 29. mei 2012 - 21:06 Update: 08-07-2014 0:29

Chevrolet Traverse biedt meeste waar voor je geld

Breda

Het zijn drukke tijden in de autosport voor alle autofabrikanten maar in het bijzonder voor Chevrolet. Ze hebben onlangs de traditie om te winnen weten te behouden met hun Verizon Team Penske Chevrolet V-6 Indy auto door het winnen van de Sao Paulo Indy 300.

In het bijzonder komt dit goed uit voor Chevrolet omdat deze locatie een tijdelijk stratencircuit is en het dus de capaciteiten van de Verizon Team Penske Chevrolet V-6 Indy op zowel gewone, kronkelende wegen als op een autocircuit goed laat zien.

Qua gezinsauto is de Chevrolet Traverse zeer recent uitgeroepen tot de auto met de beste prijswaarde onder de grote SUV's, van de USAA’s Best Value vehicles lijst, waarin de top 2012 auto's in 16 categorieën worden geïdentificeerd die de consument de meeste waarde voor hun geld biedt.

De Traverse beroept zich erop een familieauto zonder compromissen te zijn en biedt ruimte voor maximaal acht personen (ja acht!), maar biedt tegelijkertijd nog steeds de veelzijdigheid, de flexibiliteit, het efficiëntie brandstofverbruik en de veiligheidsvoorzieningen die synoniem zijn geworden met Chevrolet.

Het is geen verrassing dat de Traverse één van Chevrolet's best verkochte SUV's is die een grote actieradius biedt, front-wheel-drive en all-wheel-drive configuraties heeft, een enorme laadruimte (3.296liter), verwarmde en gekoelde voorstoelen, ingenieuze Smart Slide stoelen die een gemakkelijke toegang tot alle acht inzittenden geeft met een derde rij echte stoelen, die zeer comfortabel zijn voor volwassenen, terwijl de opklapbare stoel in de tweede en derde rij je het aanpassingsvermogen geeft om de stoelen naar uw eigen wensen eenvoudig en snel op te stellen.

De auto beschikt over maar liefst zes airbags, een trekvermogen van maximaal 2.358 kilo en diverse gadgets, zoals een entertainment systeem in de achterstoelen met besturingselementen voor de tweede rij, XM Satelliet Radio met ingebouwde NavTraffic real-time verkeersinformatie functie (met navigatiesysteem) en Bluetooth hands-free telefoonconnectiviteit.

De direct ingespoten, 3,6 liter V6-motor wordt geleverd met een standaard 6-versnellingsbak, moeiteloos schakelen en soepel maar toch krachtig accelereren terwijl het brandstofverbruik benijdenswaardig laag blijft.
Categorie:
Tag(s):