vrijdag, 5. oktober 2012 - 13:22 Update: 08-07-2014 0:46

De Graafschap-fans blokkeren hoofdingang met koffers en verhuisdozen

Doetinchem

(Elfvoetbal) Dat het hommeles bij De Graafschap is, moge duidelijk zijn. Maar de actievoerende supporters gaan door. Boze fans van De Graafschap hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een heleboel koffers en verhuisdozen voor de hoofdingang van het stadion gelegd.

Medewerkers van de Jupiler League-club hebben de koffers aan de kant moeten schuiven om naar binnen te kunnen. Op een ludieke manier willen de fans duidelijk maken dat het zo niet langer kan.

De huidige clubvoorzitter Clemence Ross en bestuurslid George de Jong liggen onder vuur. Beide personen kunnen volgens de fans maar beter 'hun koffers pakken'.

Vorige week vrijdag lieten de supporters ook van zich horen door middel van een spandoek. "OPROSSEN!!!", luidde hun boodschap aan het adres van Ross.

Vrijdagavond nemen de manschappen van trainer Pieter Huistra het op tegen Sparta Rotterdam. De club uit Doetinchem staat op een tiende plaats en Sparta Rotterdam bezet momenteel de zesde plek. Ondanks het tumult rondom de club, is het aan De Graafschap om een goed resultaat neer te zetten.
Categorie:
Tag(s):