dinsdag, 30. oktober 2012 - 20:57 Update: 08-07-2014 0:45

De Graafschap in eigen huis kansloos tegen sterk GAE

Doetinchem

(Elfvoetbal) Het geplaagde De Graafschap nam het dinsdagavond in de Vijverberg op tegen 'Cupfighter' Go Ahead Eagles. Het stadion was verre van uitverkocht. Wel waren er ruim vierhonderd fans van de ploeg uit Deventer aanwezig en zij lieten zich de hele wedstrijd horen.

Aan de hand van de aanwezige Go Ahead Eagles-supporters gingen de spelers van trainer Erik ten Hag de strijd aan tegen de Doetinchemmmers. De Superboeren begonnen slap aan de wedstrijd en Go Ahead Eagles liet vanaf de eerste minuut merken alleen genoegen te nemen met een plek in de volgende ronde.

Nick Marsman, de doelman van Go Ahead Eagles, plukte een corner uit de lucht, bracht de bal weer in het spel. Cendrino Misidjan sprintte langs de zijkant van het veld, gaf de bal aan Joey Suk en hij schoot de bal in de 21e minuut tegen de touwen. In de 37e minuut liet Quincy Promes de meegereisde Eagles-supporters weer juichen.

Na een schot van Jarchinio Antonia hoefde Promes de bal alleen in te tikken. Vlak voor rust stond Antonia weer aan de basis van een treffer. Dit keer was het Khalid Karami die op een fraaie wijze de bal in het doel joeg. De ploegen zochten met een 0-3 ruststand de kleedkamers op.

In de tweede helft probeerden de manschappen van Pieter Huistra wat meer te creëren. In de 65e minuut kreeg Ted van de Pavert de kans op de aansluitingstreffer, maar zonder resultaat. Via Tim Vincken werd de bal meerdere malen voor het doel van Go Ahead Eagles geslingerd, maar De Graafschap wist dinsdagavond het doel niet te vinden. Eindstand: 0-3.
Categorie:
Tag(s):