woensdag, 31. oktober 2012 - 13:06

Man na mishandeling met hockeystick op intensive care

Den Haag

Een nog onbekende man heeft maandagavond omstreeks 22.45 uur een 70-jarige Hagenaar bij de Scheveningse Bosjes zwaar mishandeld.

'De verdachte sloeg het slachtoffer meerdere malen met een hockeystick op het hoofd. Het slachtoffer ligt op de intensive care in het ziekenhuis', meldt de politie woensdag.

Het slachtoffer zat op een bankje bij de Scheveningse Bosjes in de buurt van De Bataaf. Uit het niets kwam de verdachte naar hem toe en sloeg hem meerdere malen op het hoofd.

Tijdens de mishandeling riep de verdachte om geld. Toen het slachtoffer voorover viel, vluchtte de verdachte weg. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en ligt daar op de intensive care.

Signalement verdachte
De verdachte is tussen de 1.85 m. en 1.90 m. lang en droeg ten tijde van de mishandeling een capuchon. De hockyeystick was aan het uiteinde lichter van kleur.

Politie zoekt getuigen
Het slachtoffer geeft aan dat er ten tijde van de mishandeling twee andere mensen in het park liepen. Eén bejaarde man van rond de 80 jaar, met spierwit haar en een paraplu en een man van rond de 30 jaar, met een witte pet en een joggingsbroek met een donkere band. De politie is nadrukkelijk op zoek naar deze twee getuigen. Mogelijk hebben zij informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek.
Provincie:
Tag(s):