donderdag, 30. augustus 2012 - 9:02 Update: 08-07-2014 0:47

PSV wil het liefst verdediger verhuren

(Elf Voetbal) De meeste clubs willen zo vlak voor de transferdeadline nog een speler aantrekken om het niveau van de spelersgroep wat op te krikken. Bij PSV is dit een ander verhaal. Dick Advocaat wil het liefst zijn selectie wat inkrimpen.

Dat inkrimpen zou dan in de verdediging moeten gebeuren. De trainer van PSV wil dat één van de vier centrale verdedigers wordt verhuurd om plaats te maken voor een eigen talent. Advocaat lijkt daarmee te doelen op een verhuur van Timothy Derijck of de nieuwe aankoop Zanka, aangezien Wilfred Bouma en Marcelo momenteel vaste waarden zijn in Eindhoven.

Menno Koch is het talent dat Advocaat graag meer aan het werk wil zien. "Koch is een groot talent, maar ik ga niet met vijf centrale verdedigers op het trainingsveld lopen. Dat is wel zonde, want de huidige situatie gaat ten koste van Koch", aldus Advocaat tegenover De Telegraaf. Koch kwam gisteravond nog in actie als aanvoerder van de A1 van PSV. In de NextGen Series boekten de Eindhovenaren een krappe 1-0 overwinning op Aston Villa.
Categorie:
Tag(s):