dinsdag, 14. februari 2012 - 20:03 Update: 14-09-2018 14:00

Vrouw doodgestoken in 'begeleid wonen project' Rotterdam

Rotterdam

De afdeling Opsporing van het district Feijenoord-Ridderster stelt een onderzoek in naar het overlijden van een ongeveer 30-jarige vrouw.´ De vrouw werd dinsdagmiddag zwaar gewond aangetroffen in een woning aan de Spiekmanstraat in Rotterdam´, meldt de politie dinsdag.

Melding steekpartij
Politiemensen werden na een melding van een steekpartij naar de woning gestuurd en toen zij daar aankwamen troffen zij de zwaar gewonde vrouw aan. In de woning was ook de 24-jarige bewoner van het pand en een begeleidster aanwezig. De woning maakt deel uit van een zogenaamd 'begeleid wonen project'.

Overleden
Reanimatie door ambulance personeel mocht niet meer baten. De vrouw overleed korte tijd later.

De bewoner is aangehouden als verdachte en overgebracht naar een politiebureau. Ook de begeleidster is overgebracht naar het bureau om een verklaring af te leggen.

De afdeling Forensische Opsporing van de politie Rotterdam-Rijnmond is geruime tijd bezig geweest sporen in- en om de woning veilig stellen. Die sporen en verklaringen van de verdachte en evt getuigen zullen duidelijkheid moeten brengen over wat zich in de woning heeft afgespeeld.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):