maandag, 2. juni 2014 - 22:46 Update: 03-07-2014 0:35

Opnieuw showbizz relletje tussen Geer&Goor

Hilversum

Het is rellen geblazen in de Nederlandse showbizz. Gordon schrijft namelijk op zijn showbizzwebsite Goordraaitdoor dat hij tot tweemaal toe gevraagd is voor een rol in de Toppers-film.

Maar Goor wil niets weten van een filmcarrière met René, Gerard en Jeroen. Gordon is gevraagd voor een rolletje in de film ‘Toppers Lost in Vegas’. ''Tot twee keer toe vroegen René Froger, Gerard Joling en Jeroen van de Boom op het podium in de Amsterdam Arena of de blonde zanger zin heeft om mee te doen''. Vooralsnog zegt Gordon volmondig: NEEEEE!!!

Ook na afloop van de Toppers in Concert werd er flink gelobbyd. Op de afterparty waren het Dirk Zeelenberg en de producenten van A-films die Gordon probeerden over te halen. “Ik zie een Topper-film niet zitten. Who the hell gaat naar een stel mannen van middelbare leeftijd kijken”, laat Gordon in een reactie weten. “Ik doe het alleen voor heeeeel veel geld.”

Geer slaat terug

Geer sloeg later op de avond flink terug. ''Met verbijstering heb ik naar RTL Boulevard gekeken, waar Gordon uithaalt naar René, Jeroen en mij. Sorry voor jou Gordon, maar wij hebben jouw helaas nooit gevraagd voor de film. We doen het namelijk met echte mensen die goed kunnen zingen. Succes met je karakter. Want laten wij eerlijk zijn. Drie middelbare acteurs is al meer dan genoeg''.

Categorie:
Tag(s):