vrijdag, 29. mei 2015 - 9:28 Update: 29-05-2015 13:38

Onderhandelingsresultaat KLM met cabinebonden

KLM heeft akkoord bereikt met cabinebonden
Foto: fbf
Amsterdam

KLM heeft vrijdag met alle cabinebonden een onderhandelingsresultaat bereikt. Dit houdt in dat er een resultaat is bereikt met alle partijen. Dit onderhandelingsresultaat wordt nu voorgelegd aan de leden van de drie bonden om zich hierover uit te spreken.

Er is lang en intensief overlegd met als resultaat een voor alle partijen gebalanceerd pakket van afspraken voor de komende 15 maanden (tot 1 april 2016), dat een significante bijdrage levert aan de doelstellingen van Perform 2020. KLM heeft met de bonden afgesproken dat over de resterende Perform-periode (​1 april 2016 – 1 januari 2020) direct aansluitend verder wordt gesproken.

'Het is van groot belang dat we nu ook met de cabinebonden een onderhandelingsresultaat hebben bereikt. Afspraken maken over het versoberen van arbeidsvoorwaarden is niet eenvoudig. Ik heb grote waardering voor de cabinebonden die met het bereiken van dit resultaat hun verantwoordelijkheid tonen', aldus Aart Slagt, Executive Vice President HR & Industrial Relations KLM.
Provincie:
Tag(s):