vrijdag, 17. juli 2015 - 9:00 Update: 17-07-2015 13:34

'Nieuwe beelden van vlak na de crash met MH17'

'Nieuwe beelden van vlak na de crash met MH17'
Foto: Min Defensie
Charkov

Een jaar na de crash met de MH17 zijn er nieuwe beelden opgedoken van vlak na de crash met het toestel van Malysian Airlines. New Corp Australia heeft volgens verschillende media de beelden naar buiten gebracht.

Men claimt dat de beelden op 17 juli 2014 door de separatisten zijn gemaakt en het materiaal is overgedragen aan een internationaal onderzoeksteam.  Volgens New Corp Australia hoor je op de beelden rebellen praten. Er is rook, vuur en smeulende resten van het toestel te zien.

De rebellen zouden verbaasd zijn over het feit dat het om een passagiersvliegtuig gaat en niet om een Oekraïens gevechtsvliegtuig. Op de beelden zegt, vermoedelijk een van de leiders, ‘,,Is er een ander vliegtuig? Dit is een passagiersvliegtuig.’

Vandaag precies een jaar geleden crashte de MH17 in het Oosten van de Oekraïne. Aanboord waren 298 personen die allemaal om het leven kwamen. 193 van de passagiers hadden de Nederlandse nationaliteit.

Een deel van de video is via deze link te zien, maar kunnen als schokkend worden ervaren. Lichaamsdelen en herkenning van persoonlijke bezittingen zijn vaag gemaakt

Lees alles over:
Categorie: