vrijdag, 14. augustus 2015 - 19:26 Update: 14-08-2015 19:27

Is jouw selfie een auto waard?!

Foto van verkoper auto occasion | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Amsterdam

Ikwilvanmijnautoaf.nl beloont Leukste ‘autoselfie’ met één jaar lang gratis rijden Jouw leukste autoselfie kan deze maand zomaar een auto opleveren! Maak een zo origineel mogelijke foto van jezelf én een auto en zet die op Instagram met als toevoeging #autoselfie. Wie weet rij jij dan een jaar lang gratis rond in een coole Volkswagen Up!

De selfie is niet meer weg te denken uit ons leven. Bijzondere en spraakmakende selfies maken is soms hele kunst. Deze uitdaging kun je nu aangaan met online auto inkoopplaform Ikwilvanmijnautoaf.nl. Nederlanders die in de maand augustus een zo origineel mogelijke selfie maken samen met een auto, maken kans op een jaar lang gratis rijden in een stoere Volkswagen Up. 

Meedoen is simpel: geef je foto de hashtag #autoselfie en vermeld daarbij @ikwilvanmijnautoaf. Zorg dat je account openbaar is zodat de jury van ikwilvanmijnautoaf.nl jouw bijdrage kan beoordelen. En wie weet levert jouw selfie wel een jaar lang rijden in een coole auto op!

“Wij houden net als veel Nederlanders van te gekke auto’s en tegenwoordig heeft iedereen altijd wel een camera op zak. Het idee voor een ‘autoselfie’ was daarom snel geboren en past prima bij onze doelgroep. Het is een kleine moeite maar die willen we wel groots belonen. Een jaar lang gratis rijden is toch een onmeunig mooie prijs”, zegt Niels Oude Luttikhuis.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):