maandag, 23. maart 2015 - 15:18 Update: 23-03-2015 15:23

Docu Sergio Herman, Fucking Perfect behaalt status Kristallen Film

Docu Sergio Herman, Fucking Perfect behaalt status Kristallen Film
Foto: Archief EHF
Amsterdam

De documentaire SERGIO HERMAN, FUCKING PERFECT van regisseur Willemiek Kluijfhout heeft binnen tien dagen de status van Kristallen Film behaald. Dit meldt het Nederlands Filmfonds maandagmiddag.

‘Ruim 10.000 bezoekers hebben de documentaire in de bioscoop gezien’, aldus het Nederlands Filmfonds. De Kristallen Film wordt later deze week uitgereikt aan regisseur Willemiek Kluijfhout en producent Reinette van de Stadt door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds. 

Al 25 jaar lang streeft 3-sterren-Michelin kok Sergio Herman dag in dag uit naar perfectie. Op het hoogtepunt van zijn carrière besluit hij, om zijn dromen te kunnen verwezenlijken, zijn beroemde 3 sterrenrestaurant Oud Sluis te sluiten. 

SERGIO HERMAN, FUCKING PERFECT is een eerlijk en intiem portret van de strijd van een man die voor een grote verandering staat. De existentiële vragen en twijfels waar hij voor staat zijn voor iedereen herkenbaar in ons eigen leven. Een onthullend verhaal over perfectionisme, ambitie en offers. 

Categorie:
Provincie: