dinsdag, 29. november 2016 - 13:26

De nieuwe Mazda 3 2017

De nieuwe Mazda 3 2017

Eind volgende week staat de vernieuwde versie van de Mazda3, het model, waarvan in april dit jaar wereldwijd vijf miljoen exemplaren waren geproduceerd, in de Nederlandse showrooms. De Mazda3 2017 kent een veranderd exterieur en een nieuw interieur en met de introductie van G-Vectoring Control maakt de SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS technologie zijn debuut in zowel de Sedan als de Hatchback. Prijzen beginnen bij € 21.880,-, inclusief kosten rijklaar maken.

Met een wereldwijde productie die in augustus 2016 de 5.150.000 exemplaren passeerde, wordt het succes van de veelgeprezen Mazda3 gecontinueerd met de introductie van de Mazda3 2017.

Highlights zijn subtiele exterieurveranderingen en een vernieuwd interieur bij zowel de Hatchback als de Sedan. Ook doet met de introductie van G-Vectoring Control de SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS technologie zijn intrede in de Mazda3-reeks.

Dankzij de ‘Kodo – Ziel van beweging’-designtaal en de SKYACTIV-technologie zet de generatie van het best verkochte Mazda-model ter wereld nieuwe maatstaven: zijn gedurfde styling, hoogwaardige kwaliteitsniveau en geavanceerde technologie zijn daarbij belangrijke pijlers, net als zijn dynamische rijgedrag, hoogwaardige interieur, aantrekkelijke looks en efficiënte motoren.

Ook de Mazda3 2017 is ontworpen volgens de Jinba Ittai ontwerpfilosofie, waarin bestuurder en auto als één worden gezien. Onder de motorkap zitten bekroonde SKYACTIV benzine- en dieselmotoren. In combinatie met de talloze verbeteringen is de Mazda3 2017 ontworpen om aan kop te blijven in deze klasse, waar de concurrentie groot is.

Categorie:
Tag(s):
mazda, 3