dinsdag, 13. september 2016 - 20:26 Update: 14-09-2016 13:15

Man springt met actiecamera op hoofd van hoteldak in zwembad

Man springt met actiecamera op hoofd van hoteldak in zwembad
Foto: Screenshot Youtube

Hoe gek moet je zijn om van de vierde etage van een hoteldak af te springen in het op de begane grond gelegen zwembad dat ongeveer een meter of 5 van het hotel af ligt.

Het klinkt zo onwaarschijnlijk en toch leek het de man in onderstaande video een 'top'-idee en voerde zijn plannetje dan ook uit en filmde zijn 'waanzinnige' actie en zette de beelden op internet.

Nadat hij eerst alle trappen naar het hoteldak heeft genomen, neemt hij een korte pauze om even op adem te komen. Vervolgens loopt hij richting de reling en klimt hierover heen en kijkt nog even goed hoe hij moet springen. 

Oudere vrouw

Opvallend is dat er is te zien dat er zich nog iemand in het zwembad bevindt. Een nietsvermoedende oudere vrouw (rood omcirkeld op foto) weet op dat moment letterlijk niet wat er boven haar hoofd hangt.

Vervolgens maakt hij een krachtige sprong en weet nog maar net de rand van het zwembad te ontwijken en valt met een harde klap in het water. Hij zwemt dan snel naar de overkant van het zwembad en wanneer je goed kijkt zie je de oudere vrouw bij het zwembadtrapje verbaasd omkijken naar de man die het zwembad snel verlaat en over een hek klimt en verdwijnt.

Categorie: