woensdag, 14. september 2016 - 18:19 Update: 14-09-2016 18:30

Ruime professionele ervaring en aanbod van internetdiensten bij EK-Media

Ruime professionele ervaring en aanbod van internetdiensten bij EK-Media
Foto: EK-Media B.V.
Den Haag

EK-Media B.V. is een bedrijf dat verschillende internetdiensten aanbiedt voor de zakelijke markt. Het team van EK-Media heeft ruime ervaring met het bieden van verschillende soorten hosting, het ontwikkelen en optimaliseren (SEO) van websites en applicaties, VoIP en alles wat daarbij komt kijken.

Webhosting

EK-Media heeft servers staan in het datacenter te Delft en Den Haag. Bij webhosting huurt u een gedeelte van een server, om gegevens online op te slaan. Bij de hostingpakketten zit standaard DirectAdmin en dit is ideaal voor hosting van websites en applicaties in HTML, CGI, Perl, PHP en/of MySQL Database. EK-Media heeft verschillende webhosting pakketten, al vanaf € 3,00 per maand. U kunt bij EK-Media ook terecht voor het registreren van de domeinnaam.

VPS hosting

Bij VPS hosting heeft u virtueel uw eigen server. Veel mensen kiezen voor VPS hosting omdat dit veel goedkoper is in verhouding met het huren van een fysieke server. EK-Media biedt zowel managed als unmanaged VPS hosting aan. Overigens is het huren van een fysieke server ook mogelijk.

Website ontwikkeling

EK-Media heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van websites, webshops, content management systemen en applicaties. De prijzen lopen uiteen, afhankelijk van uw specifieke wensen. Zo is het o.a. mogelijk om een webdesign te laten ontwerpen, de website te laten ontwikkelen met eventueel een beheersysteem (CMS) en de website te optimaliseren voor zoekmachines (SEO).

Internetdiensten

Naast webhosting, VPS hosting en website ontwikkeling biedt EK-Media ook verschillende telecomdiensten aan waaronder zakelijke VoIP telefonie en een bulk SMS gateway. Ook kunt u voor FTP back-up en cloud back-up bij EK-Media terecht. Voor alle diensten kunt u een Service Level Agreement (SLA) afnemen voor technische ondersteuning. Ook kunt u reseller, ofwel doorverkoper worden van onze diensten.

Ga voor meer informatie over EK-Media B.V. internetdiensten naar de website.