woensdag, 14. maart 2018 - 7:00 Update: 14-03-2018 14:25

Nieuw Model Raspberry Pi 3 Model B+

EINDHOVEN (EZPress) - SOSSolutions.nl introduceert vandaag officieel de nieuwe Raspberry Pi 3 model B+, De Raspberry pi is ook direct online te bestellen!

Na de ongelofelijk populaire Raspberry Pi 3 model B die begin 2016 zijn intrede heeft gemaakt is het eindelijk tijd voor een nieuw model!

Er is hard gewerkt aan het verbeteren van het huidige model, waarbij de gebruikersfeedback is meegenomen door de Raspberry Pi foundation. Hierbij introduceren wij de nieuwe Raspberry Pi 3 model B+.

Ten opzichte van zijn voorganger heeft de RPI 3B+ vele verbeteringen doorgevoerd voor een nog fijnere gebruikerservaring en performance. De nieuwe RPI 3B+ beschikt over een nóg snellere Quad-core processor van 1.4GHz. Daarnaast is ook de Wi-fi verbinding niet vergeten met een snelheid van maar liefst 5GHz.! Ook is de ethernet verbinding opgeschroefd naar 300Mbps.

De nieuwe RPI heeft daarnaast als handige feature dat hij gevoed kan worden door een PoE HAT, deze HAT zal later beschikbaar worden gesteld door de Raspberry Pi foundation. Nog eventjes geduld dus!

Nieuwe features op een rij:
• Bluetooth 4.2 ipv 4.0 voor minder energie;
• Wifi 5.0 Ghz ondersteuning (b/g/n/ac);
• 1.4 Ghz Quad Core ipv 1.2 Ghz Quad Core;
• Meer koper op het board voor betere warmteafvoer;
• Middels een HAT PoE ondersteuning voor het voeden via de netwerkpoort.

Op dit moment is er een gelimiteerde batch van de Raspberry Pi 3 B+ vrijgegeven, de volgende levering zal omstreeks april verwacht worden. Wil jij een van de eersten zijn die dit gloednieuwe model in gebruik neemt? Wees dan snel en bestel bij SOSSolutions: https://www.sossolutions.nl/raspberry-pi-3-model-b-plus

//einde bericht

Bron: SOS Solutions B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu