dinsdag, 26. juni 2018 - 21:00 Update: 26-06-2018 22:15

Beurs doet hennep in de ban

AMSTERDAM (EZPress) - Bij een ludieke guerillia flyer actie van Hennepplaza.com afgelopen vrijdag, 22 Juni 2018, op het beursplein te Amsterdam werden de enthousisaste flyerstudenten verzocht zich te verwijderen. Hennepplaza.com hield deze guerillia actie om aandacht te vragen voor haar investeringspitch op BNR radio op diezelfde ochtend.

De guerillia flyeractie was begonnen om 08.00 uur en om 09.00 uur werden de studenten door een particulier beveiligingsbedrijf verzocht zich te verwijderen van het beursplein.

Mike de Vree, manager van hennepplaza.com; “Jammer dat wij zijn weggestuurd want van deze hennep wordt je niet high! Dit gewas levert duurzame producten waar wij zoveel mogelijk voorlichting over willen geven. Voor de verkopende partijen die zich aansluiten bij ons e-commerce platform, bieden wij een proffessioneel, actief gepromoot verkoopplatform, ludieke acties en voldoende voorlichting over dit gewas. In Nederland wordt er jaarlijks al ruim 600 hectare toegestane hennep geteeld welke voor deze doeleinden wordt aangewend. Door middel van een professioneel PR/Media beleid, ludieke acties en duidelijke voorlichting, met een professioneel ontwikkeld e-commerce platform, brengen wij duurzame gewassen onder de aandacht van een breed publiek die hiernaar op zoek zijn. Dit is ook de reden dat wij juist het publiek door middel van een publieke crowdfunding bij geldvoorelkaar onderdeel van onze gevarieerde investerings strategie laten zijn. Iedereen kan onderdeel worden van ons bedrijf en tesamen bouwen wij hennepplaza.com. Wij worden ook de groene bol punt com genoemd. In 2019 gaan wij ook bamboe toevoegen en zo mogelijk andere duurzame gewassen. Ons platform wordt in datzelfde jaar in diverse andere landen gelanceerd. Alles wat bijdraagt aan een duurzame samenleving en een beter milieu.”

Het multivendor platform www.Hennepplaza.com biedt een etalage aan, aan verkopende partijen van hennep producten en promoot deze artikelen actief op haar platform door diverse ludieke acties en een professioneel PR/Media beleid. Tevens biedt Hennepplaza.com voorlichting over het hennepgewas, recepten, blogs en nieuwsfeiten. Het gewas Hennep is een zeer duurzaam gewas en wordt onder andere gebruikt voor de productie van hippe kleding, schoenen, cosmetica, bouwmaterialen, CBD olie, voedsel en papier.

Hennepplaza B.V.
Vlierbaan 20-70
2908 LR Capelle aan den Ijssel
Telefoon: 015 – 200 25 95
press@hennepplaza.com

//Einde bericht

Bron: Hennepplaza

Dit is een origineel persbericht EZpress News Dsitribution BV www.ezpress.eu