woensdag, 6. februari 2019 - 11:01 Update: 06-02-2019 12:30

ikwilvanmijnautoaf.nl introduceert kosteloos annuleren.

ENSCHEDE (EZPress) - Auto-inkoopplatform Ikwilvanmijnautoaf.nl schaft de annuleringskosten voor particulieren die besluiten hun auto tóch niet te verkopen, maar wel al een deal hebben gesloten, af. Ook gaat het kopers actiever beoordelen op klanttevredenheid.

ikwilvanmijnautoaf.nl biedt consumenten hulp bij verkoop van hun auto aan autobedrijven. Hiermee verschilt de werkwijze ten opzichte van bijvoorbeeld Marktplaats of Autoscout24, bij ikwilvanmijnautoaf.nl wordt er enkel bemiddeld bij verkoop aan erkende autobedrijven. De laatste jaren wordt de automarkt overspoeld met nieuwe verkoopservices, het is voor ikwilvanmijnautoaf.nl dan ook van belang zich te onderscheiden in de markt.

“Het komt bijvoorbeeld voor dat klanten wat langer als dan gedacht moeten wachten op een nieuwe auto, dat een klant rijdt schade of dat de aankoop van een andere auto niet meer doorgaat.” aldus Niels Oude Luttikhuis, oprichter van ikwilvanmijnautoaf “Om die klant beter te bedienen voeren wij de aanpassing door, ook bij spijt na verkoop. Het draait tenslotte om service”.

ikwilvanmijnautoaf.nl is onderdeel van Dealerdirect en heeft sinds de start in 2006 geassisteerd bij meer dan 450.000 verkopen van consumenten aan autobedrijven in Nederland en België.

//Einde bericht

Bron: Ikwilvanmijnautoaf.nl

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution ww.ezpress.eu