vrijdag, 18. oktober 2019 - 9:00 Update: 18-10-2019 13:30

Horeca spanje costa blanca in trek bij emigratie

BENIDORM (EZPress) - De 48 jarige Paul van den Bos is al 23 jaar ondernemer. Hij begon met een bedrijf gespecialiseerd in reiniging van horecakeukens. Zodoende rolde hij al snel de wereld van horecaondernemingen in. Toen hij in Nederland de kans kreeg om zelf een horecaonderneming over te nemen, greep hij deze kans met beide handen aan. Hij gaf deze onderneming een face-lift, door er een nieuw concept aan te koppelen en het pand op te knappen. Zo maakte hij er een succesvolle onderneming van, die hij vervolgens verkocht met winst. Dit beviel Paul zo goed dat hij meer horeca ondernemingen kocht, opknapte en verkocht in Nederland. Uiteindelijk maakt hij er zijn werk van. En niet in Nederland, nee juist in Spanje, want daar had hij zelf een huis en lagen de kansen.
Moeilijker dan je denkt
Met zijn bedrijf Horeca Spanje helpt Paul tegenwoordig juist andere ondernemers bij het kopen en starten van een horeca onderneming in Spanje. Veel mensen denken dat dit een makkelijk proces is. Volgens hen zijn de regels in Spanje een stuk soepeler en is het een fluitje van een cent om succesvol te worden. Dit is echter helemaal niet het geval! In Spanje is de regelgeving juist ingewikkelder. Daarom is goede begeleiding van groot belang. Uiteindelijk zal dit alleen maar geld opleveren!
Van A tot Z
Wanneer je als ondernemer aanklopt bij Horeca Spanje ben je verzekerd van een geweldige service. Paul en zijn specialisten helpen je bij elke stap die je moet nemen om een succesvolle horeca zaak over te nemen of te starten. Denk daarbij aan hulp bij het maken van een businessplan voor de financiering, het ontwikkelen van een passend concept, de verbouwing van het pand en de administratie die volgt. Ook je bedrijf in problemen. Horeca Spanje helpt je indien nodig zelfs bij het emigreren naar Spanje als je een horeca onderneming overneemt of start via Horeca Spanje.
Wil jij ook je droom waarmaken en een horeca onderneming beginnen in Spanje? Neem dan vooral contact op met Paul! Samen met jou maakt hij Spanje nog bruisender!
Quote:
“Ondanks de vele regels, krijgen wij het samen met jou voor elkaar”