woensdag, 5. februari 2020 - 10:00 Update: 05-02-2020 12:45

SNKI gaat samenwerking aan met trendforcastbureau THJS

ZAANDAM (EZPress) - Het kiezen van kleuren in het ontwerpproces heeft veel te maken met de ontwikkelingen in de wereld, het veranderen van de lifestyle en vormgeving. De tijdgeest verandert voortdurend. Hierdoor veranderen ook de wensen voor het toepassen van kleuren in onze omgeving en op producten. Om hierop goed in te kunnen spelen is het belangrijk om vooruit te kijken naar de ontwikkelingen van kleurtoepassing en trends. Hierdoor heb jij als ontwerper of stylist een goede basis voor de projecten voor je klanten!

THJS is een trendbureau, dat twee keer per jaar een trendboek uitgeeft met de focus op het interieur. Dit unieke trendboek vormt door middel van (NCS)kleurstalen, materialen en heel veel foto’s de inspirerende start van de nieuwe collectie van bedrijven in de interieur-sector, zoals detailhandel, groothandels en importeurs. Natuurlijk zou het voor stylisten en inkopers erg interessant zijn om te weten, waar deze bedrijven mee bezig zijn. Liefst zou je deze informatie een jaar van tevoren we-ten, zodat je heel up-to-date je klanten kunt adviseren! THJS werkt aan een nieuw product om dit mogelijk te maken en hopen jullie volgend jaar uit te kunnen nodigen voor een unieke trendpresen-tatie in samenwerking met SNKI

Titia Huisman (TH) en Joke Scholtalbers (JS) hebben allebei al meer dan 20 jaar ervaring als trendwatcher in de interieur- en gift-industrie. Zij leerden elkaar kennen als collega’s bij een toon-aangevend trendbureau. Na een aantal jaren besloten zij voor zichzelf te beginnen. Sinds 2005 ge-ven zij twee keer per jaar een eigen trendboek uit voor de interieur industrie, waarbij de focus op interieur accessoires ligt. Dit trendboek, dat THJS Cover heet, helpt je de toekomstige ontwikkelingen en trends te ontdekken en geeft oneindig veel inspiratie om ze toe te passen in interieurs en projecten.

Geïnteresseerden in Nederland kunnen de THJS trendboeken bij het SNKI bestellen. Daarnaast zullen specialisten van het SNKI en THJS samen workshops en lezingen organiseren over kleuren trends en het toepassen van de kleurentrends in het ontwerpproces.

Het Nederlands Kleurinstituut is het kennisplatform voor kleurtoepassing en toegepaste kleurtechniek. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van kleur en kleurtoepassing helpen wij met kleuruitdagingen. Het SNKI verzorgt opleidingen en workshops voor kleurtoepassing voor architecten, interieurarchitecten, toeleveranciers, stylisten en andere geïnteresseerden die zich bezig hou-den met het ontwerpproces en kleur.

Voor meer informatie over de trendboeken van THJS vindt u op www.nederlandskleurinstituut.nl

//Einde bericht

Bron: Stichting Nederlands Kleur Instituut

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution www.ezpress.eu