maandag, 11. mei 2020 - 12:30 Update: 11-05-2020 14:15

Open na de crisis, de oplossing voor restaurants

HAARLEM (EZPress) - Bieden op een tafel in je favoriete restaurant. Het kan vanaf dinsdag 19 mei. Dan gaat Table Service van start, een online initiatief dat restauranteigenaren in staat stelt beschikbare tafels in hun eigen zaak te verkopen per opbod.

(b)Waarom?(/b)
Vanaf 1 juni mogen restaurants weer hun eerste gasten ontvangen. De restricties van de ‘anderhalvemetereconomie’ betekenen echter dat er minder tafels beschikbaar zijn, juist op het moment dat iedereen natuurlijk weer uit eten wil. Een veiling kan vraag en aanbod met elkaar in balans brengen en geeft horecaondernemers een welverdiend steuntje in de rug na twee maanden gedwongen sluiting.

(b)Hoe werkt het?(/b)
Op barbonds.nl worden dagelijks beschikbare tafels voor dezelfde avond geveild. Het bieden begint bij 1 euro per tafel. De veiling duurt één uur. Gasten en liefhebbers betalen een beetje extra om niet in de rij te hoeven staan en helpen daarmee de restaurants de crisis door.

(b)Ieder restaurant kan zich aanmelden(/B)
Table Service is een initiatief van de Haarlemse horecaondernemer Fausto Albers (The Louisiana Lobstershack). Horecaondernemers kunnen zich eenvoudig aanmelden om zelf tafels te veilen. Gasten brengen vervolgens een bod uit en na het sluiten van de veiling faciliteert het platform in de facturatie en uitbetaling.

(b)Help je favoriete restaurant de crisis door en scoor het felbegeerde plekje(/b)
Horecaondernemers zijn al fantastisch geholpen als een tafel voor een paar tientjes verkocht wordt, maar een veiling stimuleert ook wat interactie tussen de horecazaak en haar gasten. En omdat horecaondermers precies weten wie ze gesteund heeft, kunnen ze diegene ook een extra grote glimlach serveren als hun zaak de deuren weer opent.

Een beperkt aantal gasten en restaurants kunnen zich nu al (gratis en vrijblijvend) aanmelden op barbonds.nl.

//Einde bericht

Bron: Bar Bonds BV

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution www.ezpress.eu