maandag, 15. juni 2020 - 13:00 Update: 15-06-2020 15:00

Neem de juiste financiële beslissingen met het nieuwste leningconcept

AMSTERDAM (EZPress) - Moneezy is een revolutionair concept dat de consument helpt bij het vinden van de lening die het beste bij hem of haar past. Bespaar tijd en geld door minilening te vergelijken op moneezy.com.

Iedereen kan zich in de situatie bevinden dat ze geld nodig hebben. Misschien ben je van plan om je huis te kopen of te renoveren. Vaak als je niet genoeg geld op je spaarrekening hebt om je uitgaven te dekken, ga je bij de bank aankloppen voor een lening. Bankleningen zijn een goede oplossing als je weet dat je in de toekomst uitgaven hebt, omdat het meestal een paar weken duurt voordat ze worden goedgekeurd en het geld op je rekening staat.

Maar wat moet je doen in situaties als je nu direct geld nodig hebt? Misschien is je vaatwasser kapot gegaan, of wilde je auto vanochtend niet starten. Een van de dingen die je dan kunt doen is om een minilening te nemen. Een minilening is een lening voor een kleiner bedrag en voor een kortere periode. Het aanvraag- en goedkeuringsproces ervan gaat veel sneller dan een banklening en je kunt het geld dat je nodig hebt binnen een dag op je rekening hebben.

Om de (a href="https://moneezy.com/nl/minilening")minilening(/a) te vinden die het beste bij je past, hoef je niet urenlang online te zoeken en je tarieven en prijzen met elkaar te vergelijken. Op moneezy.com hebben we de beste leningen verzameld en met elkaar vergeleken. Je kunt eenvoudig de aanbiedingen van de kredietverstrekkers filteren op het leningsbedrag dat je nodig heeft en de duur van de lening die je wenst. Vervolgens krijg je een gepersonaliseerde lijst met aanbiedingen van leningen die aan jouw wensen voldoen. Kies de lening die het best bij jouw financiële situatie past en stuur je aanvraag direct door.

Over Moneezy
Moneezy is een internationale website die beschikbaar is in meer dan 30 landen en die consumenten over de hele wereld helpt om de juiste lening te vinden die is afgestemd op hun behoeften. Wij vergelijken gratis minileningen en helpen je een geïnformeerde keuze te maken bij het vinden van jouw volgende lening.

//einde bericht

Bron: Moneezy

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu.