woensdag, 20. januari 2021 - 19:00 Update: 20-01-2021 23:30

Internationale start-up succesvol ondanks Corona

BOCHOLTZ (EZPress) - Eind 2019 is het in Bocholtz gevestigde Vino Giardino opgericht, met als doel het organiseren van wijnproeverijen en aanbieden van Italiaanse wijnen. Kort na de opstart leek Corona roet in het eten te gooien. Oprichter en onderneemster Marle Hollands (22) moest direct opzoek gaan naar alternatieven om Vino Giardino toch te laten groeien en dat is gelukt!

Meer dan 3000 Italiaanse flessen wijn zijn verkocht in het eerste jaar van Vino Giardino. Hollands ging opzoek naar nieuwe kansen en bedacht zo de thuis-wijnproeverij, ging de samenwerking aan met verschillende regionale horeca bedrijven en was eind 2020 aanwezig met een pop-up store in Sjabbie Sjiek te Simpelveld.

Hollands wil een inspiratie zijn voor andere startende ondernemers “laat je niet tegenhouden door wat niet kan, maar zoek de kansen die wel kunnen en grijp deze”. In 2021 hoopt Vino Giardino een vervolg te kunnen geven aan de eerste uitverkochte fysieke wijnproeverijen en te starten met de voorbereiding van een wijnfeest, maar zullen ook de online en thuis activiteiten worden uitgebreid.
Vino Giardino importeert exclusieve wijnen en pasta’s uit Italië voor de Nederlandse markt, het doel is om Nederland te laten genieten van al het moois wat Italië te bieden heeft.

//Einde bericht

Bron: Giardino

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution www.ezpress.eu