maandag, 10. april 2017 - 17:16 Update: 10-04-2017 17:22

Spoedeisende hulp HMC Antoniushove verhuist naar HMC Bronovo

Spoedeisende hulp HMC Antoniushove verhuist naar HMC Bronovo
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Den Haag

Het HMC Antoniushove in Den Haag heeft per 24 april 2017 geen Spoedeisende hulp (SEH) meer. 'Deze verhuist dan van HMC Antoniushove naar HMC Bronovo. Vanaf deze datum, 08.00 uur ’s ochtends, is er geen SEH meer in HMC Antoniushove', zo laat het ziekenhuis maandagmiddag weten.

Bronovo

Op de SEH van HMC Bronovo is 24/7 alle zorg voor handen. De moderne faciliteiten en nieuwe werkwijzen maken een snelle en zorgvuldige diagnose en behandeling mogelijk, in een patiëntvriendelijke omgeving. De Spoedeisende hulp biedt tevens speciale voorzieningen voor ouderen, onder andere voor ouderen met een heupfractuur, en sportletsels.

HAP

Smash, de organisatie van alle Huisartsenposten (HAP) in de regio, zal ook op 24 april of zo spoedig mogelijk daarna, de HAP van HMC Antoniushove naar HMC Bronovo verhuizen. Dan bieden HAP en SEH op HMC Bronovo gezamenlijk, net als op HMC Westeinde, volledige spoedzorg.

'Uiteraard zijn spoedpatiënten ook welkom op de SEH van HMC Westeinde, waar naast 24/7 algemene spoedzorg, ook gespecialiseerde zorg voor complexe letsels/problematiek geboden wordt', aldus het ziekenhuis.

Categorie:
Provincie: