zondag, 20. maart 2016 - 13:36 Update: 20-03-2016 18:45

Holland Zingt Hazes ook weer in 2017 in Ziggo Dome

Ook in 2017 vervolg op Holland Zingt Hazes
Foto: fbf
Amsterdam

Na een succesvolle reeks van Holland Zingt Hazes heeft de organisatie besloten om in 2017 ook weer terug te komen in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dit heeft producent Stage Entertainment bekendgemaakt.

'Voor het vijfde jaar op rij opent de Ziggo Dome in Amsterdam de deuren van de grootste bruine kroeg van Nederland op 23, 24 en 25 maart', aldus Stage Entertainment.  

Later dit jaar wordt de line-up bekend gemaakt. Dat Nederland André Hazes in het hart heeft gesloten staat buiten kijf. Met een succesvolle musical, een film en de jaarlijks uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten blijft het publiek de volkszanger omarmen. Deze jubileumeditie sluit hier dan ook naadloos op aan. 

“Hazes is en blijft de basis”, aldus trotse dochter Roxeanne. “We krijgen nog steeds zoveel enthousiaste reacties en het vertrouwen van papa’s fans dat we nu al vooruit kunnen kijken naar een volgende editie. De komende dagen gaan we er met alle artiesten en natuurlijk het publiek een knalfeest van maken. Hoe fijn is het dan dat we dit feest af kunnen sluiten met: Tot in 2017!”.

Categorie:
Provincie: