vrijdag, 10. juni 2016 - 22:28 Update: 11-06-2016 11:28

Chris Brown door politie aangehouden met crossmotor op de wallen

Chris Brown op Amsterdamse wallen op crossmotor aangehouden
Foto: Instagram Chris Brown
Amsterdam

De politie in Amsterdam heeft de Amerikaanse R&B-zanger Chris Brown aangehouden. De zanger reed namelijk op een crossmotor zonder kentekenplaat rond over de wallen.

Brown is in de stad voor een optreden zaterdagavond in de Ziggo Dome. Brown wist drie gele crossmotoren op de kop te tikken en reed met zijn vrienden door de stad. Een agent werd door een passant aangesproken die hem erop wees dat er op de Wallen iemand met een crossmotor rond reed. Op datzelfde moment scheurde de zanger op zijn gele monster voorbij. De agent wist Brown in de 'kraag te grijpen' en werd naar het bureau meegenomen. Brown verliet het bureau met een bekeuring op zak. Onbekend is hoe hoog de bon is uitgevallen, dat moet justitie nog bepalen.

Brown had begrip voor de zaak en poseerde voor zijn Instagram-pagina met de agenten. Hij moest wel lopend zijn weg naar zijn hotel vervolgen.   

Komt politie wel goed uit

Deze staande houding van deze gekleurde topartiest kan de politie niet beter uitkomen, nu ze de laatste tijd negatief in het nieuws komen betreffende het staande houden van mensen met een donkere huidskleur.

Werd rapper Typhoon twee weken terug nog door de politie aan de kant gezet. Vandaag werd bekend dat keeper van Feyenoord Vermeer het aan de stok kreeg met een agent. Wellicht brengen deze nieuwe beelden weer wat gelijkheid in ons kikkerlandje. 

 

Instagram Chris Brown

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: