Adverteren

"Blik op Nieuws, goed voor ruim 2 miljoen opgevraagde pagina's per maand."

Het is goed om te weten dat:
Blik op Nieuws u de mogelijkheid biedt om, op diverse in het oog springende posities op alle nieuwspagina's uw bedrijf tegen een aantrekkelijk tarief te promoten.

Op dit moment worden op de nieuwssite ruim 2.000.000
(2 miljoen) pagina's bekeken.

Blik op Nieuws is een Landelijke nieuwssite met één duidelijk herkenbaar Regionaal karakter. U kunt, op een door u zelf te bepalen moment, steeds uw doelgroep gericht bereiken. Dit geldt voor zowel de consumentenmarkt als voor de zakelijke markt. U heeft bij Blik op Nieuws altijd te maken met een duidelijk aanspreekpunt die de voor u meest optimale advertentie-campagne begeleidt. Een campagne bij Blik op Nieuws vergroot de naamsbekendheid van uw product, dienst, merk of organisatie. In het bijzonder dus ook uitermate geschikt voor het ondersteunen van acties, evenementen en introducties.

Bezoekers-profiel
Doordat nieuws, afhankelijk van de categorie, op 'alle lagen' van de bevolking een grote aantrekkingskracht heeft, is de samenstelling van het bezoekersprofiel van Blik op Nieuws zowel breed als specifiek te noemen. Mannen en vrouwen met uiteenlopende opleidingniveaus, in de leeftijd van 16 tot 50+, vinden dagelijks 24 uur per dag, bij Blik op Nieuws dat nieuws dat hen interesseert.

Advertentie mogelijkheden
Wij hebben diverse advertentiemogelijkheden die u in kunt zetten voor uw reclamecampagne. Uw advertentiebanner kan in diverse formaten op een of meerdere posities binnen de diverse pagina's op de site worden geplaatst voor een vast bedrag per maand. U krijgt van ons een BTW-factuur voor uw administratie.

Tekst-link (120x90 max. 3 regels = 60 karakters)
De Tekst-link bestaat uit een korte tekst van maximaal 3 regels die zowel simpel als ideaal is te noemen voor het overbrengen van een korte prikkelende boodschap.

Button (120x90 of 120x120)
Eén van de eerste advertentievormen die zijn effectiviteit reeds heeft bewezen. Wilt u op een eenvoudige manier binnen een korte periode veel naamsbekendheid opbouwen, dan is de button wellicht de juiste keuze.

Leaderboard (728x90)
Deze betrekkelijk nieuwe advertentievorm heeft een hoge attentiewaarde en biedt door het formaat en de mogelijkheden veel 'brandingwaarde' voor iedere adverteerder.

Skycraper (120x600)
Een advertentieformaat waarmee bezoekers inmiddels al vertrouwd zijn geraakt. De extra toegevoegde waarde van deze advertentievorm is dat de advertentie door het verticale formaat ook langer in beeld blijft als de bezoeker naar beneden scrollt. Het grotere formaat en de acceptatie maken de Skyscraper een zeer efficiente advertentievorm

Wide Skycraper (160x600)
Idem als bovenstaande Skycraper maar met een nog groter oppervlak waardoor de advertentieboodschap meer opvalt en nog duidelijker wordt gezien.

Rectangle (300x250)
Betrekkelijk nieuw advertentieformaat maar al mateloos populair. Het afwijkende formaat zorgt voor extra attentie en biedt de adverteerder een zeer breed waarop de reclame boodschap goed kan worden overgebracht.

Advertorial
Een door Blik op Nieuws aanbevolen advertentievorm die door zijn redactionele benadering op de bezoeker een serieuze en duidelijke indruk maakt waardoor de reclameboodschap goed overkomt. Zijn formaat, in combinatie met de plaatsing 'tussen' de andere nieuwsberichten, maakt deze advertentievorm erg succesvol.

Adverteren in de RSS-feeds
Blik op Nieuws is één van de eerste in Nederland die adverteren via RSS-feeds aanbiedt. Uit onze statistieken blijkt dat de feeds ongeveer evenveel gelezen wordt als onze nieuwspagina's. Op deze manier kunt u dus relatief goedkoop een grote groep mensen benaderen. Ook blijkt dat het aantal lezers van de RSS-feeds sterk groeit, dus groeien de lezers van uw reclamebericht sterk mee. U krijgt zo de directe aandacht van de lezers van de RSS-feeds doordat uw eigen tekstboodschap wordt meegestuurd met de RSS-feeds. Wanneer de lezer dan op deze koptekst klikt wordt hij direct doorgestuurd naar de website van uw bedrijf.

Aldus een greep uit de mogelijkheden om opvallend te adverteren bij Blik op Nieuws. Zo kunt u bijvoorbeeld doelgericht per rubriek adverteren of juist massaal via de hoofdpagina.

Specifieke andere adverteerwensen zijn bij Blik op Nieuws altijd bespreekbaar. Indien u bij ons adverteert, krijgt u inzage in de desbetreffende statistieken.

Geïnteresseerd geraakt?
Om de meest rendabele adverteermogelijkheden voor u specifiek te bepalen vragen wij u om via e-mail contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan geheel vrijblijvend met een deskundig advies te woord staan en informeren naar de betreffende tarieven.