donderdag, 3. december 2015 - 14:37 Update: 03-12-2015 14:38

Beloning gouden tip branden Doorn en Driebergen

Beloning gouden tip branden Doorn en Driebergen
Foto: Archief FBF.nl
Doorn/Driebergen

De Hoofdofficier van Justitie van het arrondissementsparket Midden-Nederland looft een beloning uit van in totaal 5.000 euro voor de gouden tip(s) die leidt/leiden tot de oplossing van meerdere brandstichtingen van container,- en klikobranden die in Doorn en Driebergen zijn gepleegd.

De beloning wordt uitgeloofd vanwege het grote aantal branden, de impact hiervan bij de buurtbewoners en de forse inzet van de politie en brandweer om deze branden te onderzoeken en te bestrijden.

Er zijn sinds de afgelopen vier maanden (vanaf augustus) in totaal veertienbrandstichtingen gepleegd in Doorn en dertien in Driebergen. De branden vonden verspreid in de dorpen plaats, maar ook een aantal keren op dezelfde plekken zoals op de Hydeparklaan in Driebergen en de Dorpsstraat in Doorn.

Uw tip

Neemt u alstublieft contact op met de districtsrecherche Oost-Utrecht als u informatie heeft dat voor het onderzoek van belang is. Dit kan via tel: 0900-8844. Mocht u de gouden tip hebben en voor het tipgeld in aanmerking komen, dan kunt u niet anoniem bellen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: