dinsdag, 5. januari 2016 - 20:15 Update: 05-01-2016 20:45

Politie zoekt getuigen ernstige aanranding 22-jarige vrouw in Laren

Politie zoekt getuigen ernstige aanranding 22-jarige vrouw in Laren
Foto: Archief FBF.nl
Laren

De politie is op zoek naar getuigen van een ernstig incident in de vroege ochtend van nieuwjaarsdag, rond 06.15 uur, waarbij een 22-jarige vrouw uit Laren (Gld) ernstig aangerand werd door een onbekende man langs de Markeloseweg in Laren.

De vrouw was na het uitgaan rond de jaarwisseling fietsend op weg naar huis toen zij ter hoogte van landgoed Verwolde een auto in een zijpaadje zag staan waar een man bij vandaan kwam rennen, in de richting van de vrouw. De vrouw werd door de man van haar fiets getrokken en er ontstond in de berm een worsteling tussen de twee. 

Tijdens deze worsteling heeft de man de vrouw op grove wijze aangerand en onzedelijk betast. De dader ging er op een gegeven moment vandoor toen iemand naderde, en reed op hoge snelheid weg, richting Laren. Nadat de vrouw thuis was opgevangen, is later die ochtend de politie gebeld.

Onderzoek

Zedenrechercheurs hebben de zaak in onderzoek en de politie wil graag weten of er mensen zijn die iets hebben gezien wat met dit voorval te maken kan hebben gehad. Misschien zijn er mensen die de auto van de dader en/of de dader zelf langs de Markeloseweg hebben zien staan vóór de aanranding, of hem na het voorval misschien in de omgeving hard hebben zien wegrijden.

Getuigen en tips gezocht

Zeer waarschijnlijk ging het om een donkere auto met ronde achterlichten. Van de dader is alleen bekend dat het een blanke, Nederlandssprekende man betreft. Denkt u de dader en/of zijn auto gezien te hebben? Aarzel niet en geef het door aan de politie via 0900-8844.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):