maandag, 11. januari 2016 - 15:39 Update: 11-01-2016 15:40

Hond door geweld omgebracht; politie zoekt getuigen

Hond door geweld omgebracht; politie zoekt getuigen
Foto: Archief MV
Noordwijk

De dierenpolitie is op zoek naar getuigen in verband met het aantreffen van een dode hond zaterdag 9 januari in Noordwijk. De hond is vermoedelijk door geweld om het leven gekomen.

genten van de dierenpolitie kregen zaterdagmiddag de melding dat er op Het Laantje in Noordwijk een dode hond was aangetroffen. Omdat onduidelijk is wie de eigenaar van de hond is, hoe het kadaver op Het Laantje terecht is gekomen en hoe het dier om het leven kwam, doet de dierenpolitie onderzoek naar de zaak.

De aangetroffen hond betrof een zwart-witte Bull Terrier-reu met een witte streep over de kop en vier witte 'voetjes'. Gezien de chip van de hond, is het dier in België gechipt. Onderzoek naar het chipnummer heeft vooralsnog niets opgeleverd.

Heeft u in de afgelopen dagen iets gezien in de omgeving van Het Laantje in Noordwijk dat met het aantreffen van de hond te maken kan hebben? Kent u iemand die tot voor kort in het bezit was van een Bull Terrier-reu, maar die deze om onverklaarbare redenen nu niet meer heeft? Neemt u dan contact op met de dierenpolitie van de Politie Den Haag via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Categorie: