donderdag, 14. januari 2016 - 11:02 Update: 14-01-2016 11:03

Dode bij aanrijding met meerdere vrachtwagens A15

Dode bij aanrijding met meerdere vrachtwagens A15
Foto: Bon
Ochten

Hulpdiensten zijn vanochtend uitgerukt voor een groot ongeval op de A15 richting Rotterdam. Bij het ongeval ter hoogte van afslag Ochten zijn vier vrachtwagens betrokken.

De politie kreeg even na half 10 een melding van het ongeval. Op de snelweg troffen de hulpdiensten vier vrachtwagens aan die met elkaar in aanrijding waren gekomen. Voor zover nu bekend stond er op het moment van de aanrijding een file.

Eén van de bestuurders van de vrachtwagens is overleden, de identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. Verder zijn er geen gewonden gevallen. De toedracht van het ongeval is nog niet officieel vastgesteld door de politie, daar wordt nu onderzoek naar gedaan. Er gaan geruchten in de media dat het ongeval is veroorzaakt door een container die van een vrachtwagen viel, vooralsnog gaat de politie er echter vanuit dat er een container van een vrachtwagen is gevallen door het ongeval. 

Vanwege de ravage op de weg en het onderzoek naar de oorzaak is de snelweg op dit moment afgesloten. Hoe lang dit precies zal duren is nog niet duidelijk, volg de verkeersinformatie om een goed beeld te krijgen van de gevolgen voor uw reis.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: