woensdag, 30. maart 2016 - 13:21 Update: 30-03-2016 13:38

Politie gaat foto's relschoppers Feyenoord - Roda JC tonen

Politie gaat foto's relschoppers Feyenoord - Roda JC tonen
Foto: Archief EHF
Rotterdam

De politie gaat donderdag 31 maart in het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond afbeeldingen tonen van personen die verdacht worden van betrokkenheid bij ongeregeldheden voorafgaand aan de wedstrijd Feyenoord-Roda JC op 21 februari. 'Deze foto’s worden eveneens op de internetsite van de politie geplaatst', meldt de politie woensdag.

De beelden die donderdag getoond worden, zijn geselecteerd uit het cameramateriaal dat het onderzoeksteam van de politie ter beschikking heeft en van waaruit een verdenking tegen deze personen is ontstaan. 

De foto’s van de als verdachte aangemerkte personen hebben op de interne communicatiekanalen van de politie gestaan. Vorige week werd aangekondigd dat de verdachten die niet intern door politiemensen herkend zouden worden, extern gepubliceerd zouden worden. 

Dit gebeurt op donderdag 31 maart in het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond en op www.politie.nl. Bureau Rijnmond wordt uitgezonden op RTV Rijnmond rond 17.20 uur en wordt ieder uur herhaald tot vrijdag 1 april. 'Verdachten die betrokken zijn geweest bij de ongeregeldheden kunnen zich te allen tijde vrijwillig bij de politie melden. Tot nu toe heeft 1 persoon zich vrijwillig gemeld', aldus de politie.

Categorie:
Provincie: