vrijdag, 1. april 2016 - 9:18

Vrouw door het lint in Rucphen

Vrouw door het lint in Rucphen
Foto: Archief MV
Rucphen

Een vrouw is na een mishandeling, vernieling en bedreiging aangehouden. Ze ging in Rucphen helemaal door het lint tegen een andere vrouw en tegen de auto waarin die reed.

Op donderdag 31 maart 2015 om 22.15 uur belde een 20-jarige inwoonster van Breda naar de politie vanaf het tankstation Mastpolder langs de A58 bij Rucphen. Ze was kort daarvoor mishandeld en bedreigd. Ook was de auto waarin ze reed beschadigd. Dat was allemaal gedaan door een vrouw die was weggereden in een auto. Het kenteken van de auto had ze onthouden. De meldkamer stuurde één surveillanceauto naar de Mastpolder en verzocht de andere surveillance-eenheden uit te kijken naar de dader. De aangifte werd op genomen. De aangeefster verklaarde dat ze met haar auto op het terrein van het benzinestation stond. Plotseling stopte een auto voor haar en een vrouw stapte uit. Die begon te schreeuwen en spuugde naar het slachtoffer. Het raam van het portier stond open waardoor de verdachte de aangeefster zo hard aan haar haar trok dat ze met haar hoofd tegen de stijl aan kwam. Ook werd er een pluk haar uit haar hoofd getrokken. De vrouw bedreigde de aangeefster en als klap op de vuurpijl schopte ze tegen de auto aan waardoor die enkele deuken opliep. Ook kraste ze met een sleutel over de lak. Daarna stapte ze weer in en reed weg.

Aanhouding

Op hetzelfde moment werd de auto van de verdachte aangetroffen en werd en werd een 26-jarige vrouw uit Breda aangehouden voor bovenstaande feiten. De vrouw is ingesloten aan het bureau. Camerabeelden van het voorval worden bekeken. De reden dat de vrouw door het lint ging zou kunnen liggen in de relationele sfeer.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: