zondag, 3. april 2016 - 12:50

Jongeman geschopt en geslagen bij beroving

Jongeman geschopt en geslagen bij beroving
Foto: SXC
Oost-Souburg

Zaterdagavond werd op de J.D.P. de Smitstraat in Oost-Souburg een jongeman van een mobiele telefoon en enkele pasjes beroofd.

Het incident gebeurde rond 22.30 uur. Een 18-jarige inwoner uit Etten-Leur, die in Oost-Souburg logeerde, kwam vanuit de richting van de Burgemeester Stemerdinglaan. In de J.D.P. de Smitstraat werd hij plotseling door een man aangevallen. De dader sloeg en schopte de jongeman en eiste geld. Het slachtoffer had geen geld en gaf hem zijn mobiele telefoon en enkele pasjes. 

Politieonderzoek 

De dader sleurde de jongeman richting de Ahornstraat, terwijl hij hem nog een paar keer schopte en sloeg. Het slachtoffer was erg bang. In de Ahornstraat liet de dader het slachtoffer los en ging er vandoor. Aangekomen op het logeeradres werd de politie gebeld, die onmiddellijk een onderzoek startte. Zo werd in de omgeving tevergeefs naar de dader gezocht. Verder werd van het slachtoffer een aangifte opgenomen. De jongeman had veel pijn en was erg geschrokken. De agenten hebben hem geadviseerd om naar de huisartsenpost te gaan. 

Man met hond 

Toen de dader het slachtoffer door de J.D.P. de Smitstraat sleurde, kwam er juist een man met een hond uit een van de woningen. Bent u deze man? Neem dan telefonisch contact met de politie op om uw verhaal te vertellen: 0900-8844. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: