maandag, 18. april 2016 - 13:34 Update: 18-04-2016 13:52

Man (37) verdacht van opzettelijk aanrijden vriendin met auto

Man (37) verdacht van opzettelijk aanrijden vriendin met auto
Foto: Archief EHF
Oss

In de nacht van zondag op maandag heeft de politie een 37-jarige man uit Oss aangehouden omdat hij er van wordt verdacht met de auto zijn vriendin opzettelijk te hebben aangereden. 'Hij zit vast voor verder onderzoek', meldt de politie maandag.

Ruzie

Agenten kregen rond 03.15 uur een melding van een ruzie tussen een man en een vrouw op straat bij een appartementencomplex in de Anna van Schuurmanstraat in Oss. 

Bloed op straat

Uit eerste onderzoek bleek dat de man tijdens de ruzie mogelijk opzettelijk met de auto tegen de vrouw was gereden,  waardoor zij gewond op de grond was gevallen. De politie trof op straat bloed aan en startte een zoektocht naar de auto, waarvan door een getuige het kenteken was genoteerd. 

Die auto werd getraceerd bij het ziekenhuis in Uden, waar de gewonde vrouw was opgenomen. Zij was nog niet aanspreekbaar voor verder verhoor. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het rijbewijs werd hem afgenomen en zijn auto is voor technisch sporenonderzoek in beslag genomen.

Getuigen

De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen omdat er nog de nodige vragen zijn over wat er exact is gebeurd. Waarschijnlijk heeft het tweetal in het appartementencomplex al ruzie gemaakt en dat kunnen mensen hebben gezien of gehoord. Maar ook de ruzie op straat kan iemand zijn opgevallen. Getuigen worden daarom dringend verzocht om contact te leggen met de politie in Oss. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: