zondag, 22. mei 2016 - 17:21 Update: 22-05-2016 21:47

Vijf gewonden bij ernstige aanrijding

Vijf gewonden bij aanrijding Zelhem
Foto: Archief MV
Zelhem

Bij een verkeersongeval op de kruising van de Hummeloseweg met de Rondweg in Zelhem zijn zondagmiddag 22 mei vijf personen gewond geraakt. Een van hen, een 24-jarige vrouw uit Ruurlo, is met de traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis. Vier personen zijn voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Twee personenauto’s botsten rond 12.30 uur frontaal op elkaar. De bestuurders van beide voertuigen raakten hierdoor bekneld en zijn door de brandweer uit hun auto bevrijd.

In een auto die uit de richting van Zelhem kwam zat een gezin uit Ruurlo. De bestuurster, een 24-jarige vrouw, raakte ernstig gewond en is met de traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis. Haar echtgenoot en twee kleine kinderen raakten eveneens gewond en zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

In de auto die uit de richting van Doetinchem kwam zaten vijf mannen. Deze auto kwam door de aanrijding op kop in een droge sloot terecht. De 28-jarige bestuurder uit Ulft raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. De overige vier inzittenden zijn voor onderzoek eveneens overgebracht naar het ziekenhuis.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: