woensdag, 25. mei 2016 - 9:55 Update: 25-05-2016 14:19

Auto in de sloot en vier gewonden na aanrijding op A58

Ravage en gewonden na aanrijding op A58
Foto: Archief FBF.nl
Kapelle

Vier inzittenden van een personenauto met aanhangwagen raakten dinsdagavond gewond bij een aanrijding op de A58 onder Kapelle. Door de ravage was de weg in de richting van Bergen op Zoom lange tijd afgesloten.

Rond 22.30 uur reed een 24 jarige inwoner van Goes door nog onbekende oorzaak tegen een auto met aanhangwagen die voor hem reed. In die personenauto zaten naast de 25 jarige bestuurder nog drie passagiers. Door de klap tolden beide auto’s en de aanhangwagen over de weg. Een auto belandde in de middenberm, terwijl de andere in een sloot terecht kwam.

Wegafsluiting

Om de gewonden bij te staan werd een traumahelikopter opgeroepen. Ook kwamen er vier ambulances ter plaatse om de gewonden naar het ziekenhuis te brengen. De A58 werd na de aanrijding in de richting van Bergen op Zoom geheel afgesloten. Over een lange afstand lagen brokstukken. Het verkeer werd omgeleid. De weg is pas laat in de nacht weer vrijgegeven nadat de betrokken voertuigen waren weggesleept. De politie stelt een technisch onderzoek in naar de toedracht van de aanrijding.

Categorie:
Provincie: