zaterdag, 11. juni 2016 - 10:23 Update: 11-06-2016 10:28

Politie houdt drie verdachten aan na schietincident in Waalwijk

Politie houdt drie verdachten aan na schietincident in Waalwijk
Foto: Archief EHF
Waalwijk

De politie onderzoekt de aanleiding van een schietincident in het Max Regerpark in Waalwijk.

Vrijdagmiddag 10 juni 2016 werd er 13.30 rond uur geschoten in een brandgang. Daarbij raakte niemand gewond. De politie zette direct de omgeving af en ging op zoek naar degenen die bij de zaak betrokken zouden zijn. Er volgde een sporenonderzoek en er werd een Burgernetmelding verstuurd met het verzoek om uit te kijken naar de vluchtauto. In de loop van de middag arresteerde de politie drie verdachten. Het gaat om een 28-jarige man uit ’s-Hertogenbosch, een 29-jarige man uit Heusden en een 30-jarige man uit Oosterhout

Hennepkwekerij

Er vond een doorzoeking plaats in een woning aan het Max Regerpark. De agenten stuiten op een hennepkwekerij op de zolderverdieping. De wietplantage telde 230 hennepplanten.

In de cel

Het onderzoek is in volle gang. De drie verdachten zijn ingesloten in het cellencomplex. De drie verdachten zitten in ‘volledige beperkingen’. Dat houdt in dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaten. Dat betekent ook dat door politie en het Openbaar Ministerie geen verdere inhoudelijke mededelingen gedaan kunnen worden over het onderzoek.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: