zondag, 17. juli 2016 - 18:57 Update: 17-07-2016 20:13

Is dit mogelijk de reden waarom aliens niet bij het Witte Huis landen?

Is dit mogelijk de reden waarom aliens niet bij het Witte Huis landen?
Foto: Archief FBF

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer deed in 2013 een opmerkelijke uitspraak. Namelijk dat de federatie van buitenaardse rassen de mensheid in de gaten houdt en stuurt. Dit meldt History Channel.

CIA-wetenschappers channelden met buitenaardse groep 'De Negen'

In vrijwel iedere cultuur komen verhalen voor over keizers, koningen en farao's die een groep van negen goden raadpleegden. In de jaren 50 was er zelfs een groep CIA-wetenschappers die een buitenaardse groep, die De Negen werd genoemd, channelden, zo meldt History Channel.. De Amerikaanse medicus Andrija Puharich zette in 1952 een speciaal laboratorium op waarin experimenten werden uitgevoerd met parapsychologische manipulatie en hallucinogene drugs. Een van zijn proefpersonen was Uri Keller en het experiment was uiteraard top secret.

Niet-fysieke wezens: De Negen

Een deel van dit onderzoek van Puharich had betrekking op channeling: het contact leggen met niet-fysieke wezens. In 1952 wist men contact te leggen met een groep entiteiten die 'De Negen' werd genoemd. Ze zouden de mensheid al vanaf het begin in de gaten hebben gehouden. Dr. Puharich besprak het geheime experiment met mensen uit alle  toplagen van de samenleving waaronder Gene Roddenberry, de bedenker van de bekende tv-serie Star Trek. De serie Star Trek zou zijn geïnspireerd op de mysterieuze groep ‘De Negen’. De Prime Directive, een richtlijn uit de populaire serie die actieve bemoeienis met minder ontwikkelde soorten verbiedt, zou bijvoorbeeld zijn voortgekomen uit de sessies van dr. Puharich. Nick Pope, 20 jaar werkzaam geweest voor het Britse ministerie van defensie reageert hierop: 'Als we in de gaten worden gehouden door aliens, is het erg aannemelijk dat ze niet openlijk in de voortuin van het Witte Huis landen vanwege zo’n Prime Directive,