zaterdag, 3. september 2016 - 14:03 Update: 12-09-2016 11:09

Tiende editie van Zevenhoven On Wheels

Tiende editie van Zevenhoven On Wheels
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Zevenhoven

Gedurende het derde weekend van september staat er weer een spektaculair cross evenement op het programma aan de Achterweg in Zevenhoven (Z-H). Het evenement viert dit jaar haar 10-jarige jubileum en trakteert het publiek op spannende manches en veel vertier voor jong en oud.

Op zaterdag 17 september 2016 wordt de Autocross gereden in verschillende klasses en als afsluiter de Afvalrace.

Op zaterdagavond is er tussen al het cross geweld een gezellig feest in de grote tent op het terrein. Dit jaar is er een live optreden van MOOI WARK en in het voorprogramma staat de NORMAAL coverband DOE NORMAAL JOH. Het geheel word aangekleed met muziek van het DJ duo Dik & Gezelig!

Op zondag 18 september 2016 worden de Quad- en Motorcrosswedstrijden gereden onder auspicien van KNMV. Hiervoor zijn verschillende klasses per leeftijdscatagorie en voor ieder niveau. De winnaars gaan naar huis met een van de felbegeerde bekers.

Kaarten voor de feestavond en Inschrijven voor de Autocross of Quad-en Motorcross kan op de website (Inschrijven kan tot uiterlijk 11 september 2016 of eerder indien de inschrijving vol is).

De afgelopen jaren blijkt er heel veel belangstelling te zijn voor dit evenement met een ontspannen sfeer en leuke attracties voor de kinderen. Dit is goed te zien aan het toenemende aantal deelnemers vanuit het hele land en het aantal bezoekers dat dit evenement ieder jaar weer weten te vinden.

Lees alles over:
Categorie:
Provincie: