dinsdag, 11. oktober 2016 - 12:28 Update: 12-10-2016 9:16

Politie in Almere met man en macht op zoek naar 'horrorclown'

Politie Almere waarschuwt voor ’horrorclown’
Foto: Politie Almere
Almere

De politie in Almere is met man en macht op zoek naar een’horrorclown’. De politie heeft de afgelopen dagen meerdere meldingen van ongeruste bewoners binnengekregen over de angstaanjagende clown.

Deze clown zou met een mes in zijn handen achter kinderen aan zitten. De politie is inmiddels een strafrechtelijk onderzoek gestart naar wie er achter het masker(s) schuil gaat.

Gisteren zou een horrorclown zijn gespot in de Stripheldenbuurt. Inmiddels heeft de politie op Facebook een waarschuwing uitgegeven voor deze soort clown die menig Almeerder al de stuipen op het lijf heeft gejaagd. De politie geeft inwoners het dringende advies om bij het zien van de zogenoemde ’horrorclown’ meteen 112 te bellen.

Ook de politie in Oss waarschuwt vandaag voor een zogenoemde ’horrorclown’. De politie meldt op Facebook dat de 'killerclown' gekleed in een clownspak met clownsmasker op, zwaaiend met een mes en een hamer, vandaag en gisteren in de buurt van het Elzeneind Park gezien is.

De horrorclowns, of ’killler clowns’, zijn al enige tijd een trend in Amerika. Maar ook in andere landen worden de clowns, die angstaanjagend zijn gekleed en geschminkt, gespot.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):