donderdag, 24. november 2016 - 18:12 Update: 24-11-2016 18:19

Goedkope kerstcadeaus scoor je zo

Goedkope kerstcadeaus scoor je zo
Foto: SIM
Amsterdam

De decembermaand is de tijd van gezellige avonden met vrienden en familie, knusse decoraties in huis en smakelijke etentjes. Het geven van kerstcadeaus is ook een traditie, die met de jaren alleen maar groter wordt.

Al deze leuke tradities maken december niet alleen een van de gezelligste maanden, maar ook nog een van de duurste. Daarom zijn hier een aantal tips over hoe je kunt besparen tijdens het kopen van kerstcadeaus. 

De juiste winkel

Iedere stad kent zijn grote warenhuizen waar luxe kerstcadeaus worden verkocht voor hoge prijzen. Je weet dat je kwaliteit in huis haalt, maar voor welke prijs? Wie op zoek is naar dezelfde luxe cadeaus, maar dan voor een zachter prijsje, kan ook terecht bij de vele outlet winkels die te vinden zijn. 

Hier kun je kleding en een grote hoeveelheid accessoires vinden van topmerken, maar dan voor een betaalbare prijs. De producten die te koop zijn in outlet stores zijn niet beschadigd of van slechte kwaliteit, maar zijn meestal van oudere collecties die niet meer in de grote winkels worden verkocht. Je krijgt dus dezelfde kwaliteit, alleen voor een lagere prijs. 

Kijk en vergelijk

Wanneer je zeker weet wat je wilt kopen, loont het altijd om online te kijken of het product dat jij voor ogen hebt ergens anders nog goedkoper te vinden is. Speciale sites helpen je met het vergelijken van producten zodat je terecht komt bij de meest voordelige winkel. Een simpele en snelle manier om eventueel te besparen op de aankopen voor kerstmis. 

Shop slim

Heb je al een bepaald item op het oog dat je wilt halen voor een geliefde? Controleer vooraf altijd of je nog een kortingscode of speciale actie kunst vinden. Iedere winkel kent zijn eigen promotiecodes waarmee je bepaalde korting krijgt op je aankopen. 

Er zijn websites die al deze kortingscodes verzamelen zodat jij snel kunt zien of je nog kunt besparen op je aankoop. Bezoek daarom voordat je iets koopt een site als Shopkorting, zodat je zeker weet dat je de laagste prijs betaalt voor jouw kerstcadeaus.

Categorie:
Provincie: